Konkurs za “100 uspešnih poslovnih žena”

VIDEO K9: Sutra, 8. marta, startuje nacionalni nagradni konkurs namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja.

0
15

Drugu godinu za redom Pošta Srbije organizuje nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, kao podrška ženskom preduzetništvu i unapređenju položaja žena na tržištu rada.

Pod sloganom “Najbolje tek dolazi”, konkurs počinje 8. marta i trajaće do 8. aprila.

Ovogodišnji konkurs namenjen je osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije, a za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne Komisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno- odgovorne aktivnosti.

Pobednice i njihovo poslovanje će, pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.