Konkurs “Ljubav (ni)je samo reč” Kulturnog centra iz Futoga

VIDEO K9: Sedmi put za redom Kulturni centar Mladost iz Futoga raspisuje litararni konkurs pod nazivom "Ljubav nije samo reč", a organizatori su pripremili i interesantne nagrade za najbolje pesme koje govore o ljubavi.

0
491

Konkurs “Ljubav (ni)je samo reč” je literarni konkurs namenjen našim najmlađim sugrađanima, odnosno deci i mladim pesnicima koji imaju do 15 godina.

“Slobodno možemo da kažemo da je konkurs regionalni. Pošle godine smo imali oko 300 učesnika ne samo iz Srbije, iz skoro svih gradova, nego i iz BiH, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske, tako da ove godine takođe očekujemo dobar odziv i veliki broj mladih pesnika. Mislim da je to jako važno što danas, u eri modernih tehnologija kada se sve manje čita i piše poezija, a ljubav je nešto što svakog inspiriše. Mislim da svako može da napiše pesmu o ljubavi, naravno, tema konkursa je ljubav”, rekla je Aleksandra Dobrin, iz KC Mladost Futog.

Svi zainteresovani mogu da se prijave sa po jednom otkucanom pesmom na mejl [email protected] ili poštom na adresu Kulturnog centra u Futogu u ulici Cara Lazara 42. Konkurs je otvoren do 14. februara, a nagrade će biti dodeljene u tri kategorije 18. marta, na poetskom druženju “Ljubav (ni)je samo reč.

“Ono što je interesantno, dodeljujemo nagrade u tri kategorije; prva su mladi pesnici do 4 razreda osnovne škole, potpom oni do 15 godina i dodeljujemo nagradu za one koji imaju najviše lajkova na fejsbuku našeg centra, jer će sve pesme tamo biti objavljene u periodu od 21. do 28. februara”, navela je Dobrin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.