Konfete po ulici Jovana Cvijića

VIDEO K9: Brojni Novosađani i gosti iz drugih mesta prisetili su se Đorđa Balaševića i njegovih pesama na događaju upriličenom pre sedam dana u Ulici Jovana Cvijića, nakon čega su ostale konfete koje ni do danas nisu uklonjene, što je zasmetalo pojednim sugrađanima koji su se požalili Zelenoj patroli, a i našoj redakciji.

0
42

I nedelju dana nakon događaja koji je priređen u čast pokojnog Đorđa Balaševića, sa ulice Jovana Cvijića još uvek nisu očišćene konfete sa njegovim stihovima koje su puštane njemu u čast.

Papirići su razbacani oko centralnog mesta događaja, po trotoaru, putu i zelenim površinama, neki su uvaljani u blato, a neke vetar i dalje raznosi.

Građani se pitaju u čijoj je nadležnosti čišćenje ove ulice, da li su to dužni da urade organizatori događaja ili JKP „Čistoća“.

Događaj je 19. januara, podsetimo, organizovala Fondacija Balašević u znak sećanja na koncerte koje je Đorđe Balašević tradicionalno izvodio na tu noć.

Podsetimo, izuzev javnog medijskog servisa, novinarima nije bio dozvoljen pristup događaju “Na Bogojavljensku noć”, a ulica Jovana Cvijića bila je zatvorena za saobraćaj tri dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.