Koncert “Na balu u Novom Sadu”

VIDEO K9: Povodom Dana grada Novog Sada 1. februara će u Gradskoj koncertnoj dvorani biti održan koncert „Na balu u Novom Sadu”, a ulaz će biti slobodan za sve posetioce.

0
37

Koncert „Na balu u Novom Sadu” biće održan u sredu 1. februara od 20 časova u Gradskoj koncertnoj dvorani povodom Dana grada Novog Sada sa programom najistaknutijih instrumentalnih i vokalno instrumentalnih  numera evropskog romantizma i dvadesetog veka.

Koncert „Na balu u Novom Sadu” predstavlja jednočasovni koncertni program tokom kojeg će se moći čuti dela velikana kao što su Johan Štraus, Čajkovski, Korsakov, Verdi, Pučini, Bize, Brams, Rihard Štraus, Leo Vajner i mnogi drugi značajni evropski kompozitori, a neke od kompozicija biće izvedene po prvi put u našem gradu.

Izvođenju gudačkog orkestra sastavljenog od akademskih gudača iz Simfonijskog orkestra RTS-a i filharmonije iz Beograda, predvođenim istaknutim maestrom Srbom Dinićem, dirigentom iz Nemačke, u operskim bravurama pridružiće se i operska solistkinja, Zorica Belić.

Koncert će, uz besplatan ulaz za ljubitelje klasične muzike, biti održan uz podršku Grada Novog Sada i medijsku podršku lokalnih i regionalnih medija.  

FOTO/ Facebook

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.