Koncert i turnir za Strahinju i Stefana

VIDEO K9: Humanitarni koncert za naše sedmogodišnje sugrađane, blizance Strahinju i Stefana Jovančević kojima je neophodna novčana pomoć za lečenje biće održan u utorak na Sajlovu. Istim povodom će 27. i 28. aprila, na Đačkom igralištu u Novom Sadu biti održan i humanitarni sportski turnir.

0
10

U utorak, 16. aprila, na Sajlovu će biti organizovan humanitrani koncert za bliznace Strahinju i Stefana Jovančević. Kako bi sakupili što više novca za lečenje naših mladih sugrađana, brojni izvođači nastupiće na ovom koncertu, koji će početi u 20 časova u objektu u ulici Mihaila Petrovića Alasa broj 2 na Donjem Sajlovu.

Pored koncerta, za pomoć Strahinji i Stefanu Jovančeviću biće organizovan i humanitrani sportski turnir, 27. i 28. aprila, tokom vikenda, na Đačkom igralištu u Novom Sadu.

Zainteresovani za ovaj turnir mogu da se prijave putem linka na Instagram stranici FTN – Pokreni igru (@ftn.pokreni.igru) .

Strahinja i Stefan Jovančević su prevremeno rođeni blizanci sa dijagnozom cerebralne paralize. Terapije koje su im potrebne su skupe i daleko prevazilaze mogućnosti njihovih roditelja. Svi ljudi dobre volje mogu da im pomognu i putem Fondacije Budi human tako što će poslati SMS poruku 777 na broj 3030

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.