Komunalni problemi u ulici Ljubice Ravasi

VIDEO K9: O komunalnim problemima koji muče meštane ulice Ljubice Ravasi na Adicama, za Kanal 9 govorio je sugrađanin Svetozar Pavlov.

0
15

Sugrađani iz ulice Ljubice Ravasi na Adicama požalili su se našoj redakciji na kako kažu, niz problema u ovoj ulici za koje od nadležnih gradskih službi očekuju da ih reše.

Jedan od tih problema je nezgodna rupa na putu koja, kako navode, nije sanirana na odgovarajući način pa još uvek predstavlja opasnost za prolaznike.

Pavlov kaže da je Mesna zajednica reagovala po njegovoj žalbi i pozvala komunalnu inspekciju nakon čega je, kako on tvrdi, sklonjen znak i samo nabačen šljunak u rupu.

Najveći problem u ovoj ulici, kaže Pavlov, predstavlja nedostatak troatara, jer je ulica dosta prometna a  ovim putem prolaze do škole. Navodi i daje, prema njegovim saznanjima, u planu da kroz ovu ulicu prolazi gradski autobus do Telepske doline što bi značilo da proširenje saobraćajnice i izgradnju trotoara.

Pavlov kaže i da je za godinu dana u ovoj ulici nekoliko puta pucala vodovodna, odnosno kanalizaciona cev, žali se i da vlasnici ne vode računa o svojim parcelama, te da je dosta njih zaraslo u travu i žbunje u koje se onda baca smeće i prave deponije, a jedna takva se upravo nalazi odmah do stambene zgrade u kojoj živi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.