Komšije brinu zbog gradnje kod Sokolskog doma

VIDEO K9: Komisiji za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada juče se obratila i predstavnica stana iz Ulice Ilije Ognjanovića, zbog kako je rekla uzurpiranja i nelegalne gradnje na sportskom terenu u Sokolskom domu. Kako nezvanično saznajemo, na ovom mestu postavljaju se objekti za buduće kulturno-umetničke manifestacije.

0
77

Sugrađanka iz Ulice Ilije Ognjanovića, Sonja Bunčić, obratila se juče Komisiji za predstavke i predloge zbog, kako je navela, nelegalnog uzurpiranja javne površine, odnosno nelegalne gradnje na sportskim terenima Sokolskog doma.

Na tom mestu, koje je tačno preko puta zgrade u kojoj stanuje, gradi se, kako je rekla, pečenjara, a ta informacija uzemirila je stanovnike u njenoj stambenoj zajednici.

O ovom pitanju, kže Bunčić, obavestili su i inspekciju, ali odgovor nisu dobili.

Bunčić tvrdi da su obratili i Sokolskom domu od kojeg, takođe, nisu mogli da dobiju odgovor.

Kako je ekipa naše televizije nezvanično saznala na licu mesta od ljudi koji postavljaju objekte na sportskom terenu Sokolskog doma, na ovom mestu nije u planu nikakva izgradnja pečenjare niti brze hrane, već se objekti i sadržaji postavljaju za održavanje budućih kulturno-umetničkih manifestacija.

Ovo su nam potvrdili i nadležni iz Sokolskog kulturnog centra „Sokolski dom“ koji uveravaju svoje komšije da ne treba da brinu jer nikakave pečenjare niti roštiljnice neće biti, već se prostor priprema za održavanje kulturnih sadržaja na otvorenom za decu i odrasle.


POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.