Komentari naše stvarnosti

VIDEO K9: Kritika na račun manjka solidarnosti sugrađana, ali i na višak poverenja u one koji su dali obećanja koja su ostala neispunjena, najčešći su komentari na vest o nastavku štrajka glađu koji je najavila vlasnica TV Kanala 9.

0
188

Vest da je vlasnica Kanala 9 iz Novog Sada Maja Pavlović najavila da će u ponedeljak, 12. avgusta, nastaviti štrajk glađu koji je prekinula pre tri meseca nakon sastanka s predsednicom Vlade i Anom Brnabić i članicom Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Oliverom Zekić, objavili su juče brojni mediji u našoj zemlji.

Preostali neispunjeni zahtevi nakon tih razgovora, koji i dalje onemogućuju normalno funkcionisanje Kanala 9, glavni su razlozi zbog kojih se Pavlović odlučila na treći po redu štrajk glađu od prošle godine.

Komentari na ovu vest objavljenu u medijima su različiti, od brige za zdravlje Maje Pavlović, preko kritike zbog nedostatka solidarnosti sugrađana, ali i drugih koji se zbog istih razloga nalaze u sličnoj situaciji, pa do neverice u količinu poverenja koju je vlasnica Kanala 9 imala u one koji su joj pružili uveravanja da će njeni zahtevi biti ispunjeni.

“Ni slučajno više u štrajk, zdravlje ti je važno, lekciju si naučila”, “Zar ti niko nije rekao da Deda Mraz ne postoji?”, “Naravoučenije za izbore?”, “A ona je stvarno mislila da se nešto kao dogovorila”, samo su neki od desetina karakterističnih komentara građana koji se mogu pročitati ispod vesti objavljene na portalu N1.

Vlasnica Kanala 9 je u maju iznela deset zahteva i tražila da četiri budu ispunjena kako bi prekinula štrajk glađu.

Štrajk je prekinula nakon 23 dana posle javnog sastanka s premijerkom koja je tada rekla da će “dati sve od sebe” da pomogne Maji Pavlović, ali samo u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.