Kombi Savezu penzionera Srbije

VIDEO K9: Savezu penzionera Srbije danas je uručeno vozilo vredno 28.000 evra, poklon „Dunav osiguranja“ i Banke „Poštanska štedionica“.

0
590

Vozilo su uručili Nataša Marković, direktor poslovne mreže Banke „Poštanska štedionica“, i Miloš Milanović, član izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, a u ime Saveza penzionera Srbije ključeve vozila primio je Andreja Savić, predsednik Saveza penzionera Srbije.

Kombi-vozilo marke fijat uručili su Savezu penzionera član izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ i direktorka poslovne mreže Banke „Poštanska štedionica“, a vrednost ove donacije iznosi više od 28.000 evra.

Ključeve vozila primio je predsednik Saveza penzionera Srbije.

Poklon ove dve finansijske institucije omogućiće Savezu da poboljša uslove rada i uspešnije organizuje svoje aktivnosti, rečeno je na današnjoj svečanosti ispred zgrade „Poštanske štedionice“ u Beogradu.

Kompanija „Dunav osiguranje“, prema rečima Milanovića, sarađuje sa 160 udruženja penzionera širom Srbije s kojima su sklopljeni ugovori o kolektivnom životnom osiguranju, čime je osigurano više od 170.300 penzionera. Najčešće su to usluge životnog osiguranja koje uključuju rizik od smrti usled bolesti i nesrećnog slučaja, kao i dopunsko osiguranje od posledica nezgoda.

Milanović je rekao da u narednom periodu Kompanija „Dunav“ očekuje i dalje proširenje saradnje sa Savezom i udruženjima penzionera, nastavak uspešne saradnje s Bankom „Poštanska štedionica“, uz kontinuiranu edukaciju građana o prednostima osiguranja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.