Koliko su sugrađani zadovoljni komunalnom policijom

VIDEO K9: Komunalna policija postoji u Novom Sadu devet godina, a za to vreme građani su imali prilike da ih upoznaju i ocene njihov rad. Samo u proteklih godinu dana Službi Komunalne policije obratilo se više od 14.000 građana i institucija.

112

Više od 14.000 obraćanja građana i institucija upućeno je Službi Komunalne policije u Novom Sadu u proteklih 12 meseci.

Istovremeno je izrečeno 1.457 prekršajnih naloga u ukupnoj vrednosti od 41.540.000 dinara.

Upućen je i predlog Odluke o komunalnoj policiji Gradu kako bi njen rad bio usklađen sa novim zakonom, te povećan broj komunalnih policajaca u cilju efikasnijeg rada, kažu u toj službi. Novosadski komunalci su 14. novembra obeležili 9 godina postojanja, a za najbolje komunalne policajce u ovoj godini izabrani su Jovana Dobrojević i Radomir Vuković kojima su uručeni prigodni pokloni.

Načelnik Gradske uprave za inspekcijske poslove Miroslav Laketić tom prilikom je rekao da je zadovoljan radom sektora Komunalne policije, a mi smo pitali građane da li su zadovoljni i oni.

Komunalna policija obrazovana je u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove u novembru 2010. godine i bavi se izvršavanjem poslova iz nadležnosti Grada u oblastima komunalnih delatnosti, zaštite životne sredine, ljudi i dobara, zaštite i održavanja reda u korišćenju zemljišta, prostora, lokalnih puteva, ulica i drugih javnih objekata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.