KOLAŠINAC I JELAČA DOŠLI IZ MOSKVE

508

VIDEO K9: Sa Svetskog prvenstva u Moskvi vratili su se i atletičari Asmir Kolašinac i Tatjana Jelača. Oboje su svojim rezultatima stiglii do finala, ali im je ipak falilo malo sreće za osvajanje medalje. 

Srpski atletičari zadovoljni su postignutim rezultatima na Svetskom prvenstvu u Moskvi, dok na narednom Evropskom prvenstvu imaju u planu još bolje rezultate. Kolašinca i Jelaču na aerodromu u Beogradu dočekali su predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović, rodbina i prijatelji, kao i 14. desetobojac sveta Mihail Dudaš.

Kolašinac je rekao da je nakon senzacionalnog uspeha Ivane Španović i Emira Bekrića, bilo logično da i njih dvoje uđu u finale. Dodaje da je ono što je najvažnije jeste to da će atletika u Srbiji podići na neki viši nivo.

Jelača je dodala da je ona ispunila svoj cilj time što je došla do finala. Nju sledeće godine čeka Evropsko prvenstvo u Cirihu gde, kako kaže, planira da zablista.

Podsetimo, Kolašinac je u bacanju kugle na Svetskom prvenstvu zauzeo 10. mesto, dok je Jelača u bacanju koplja postavila novi nacionalni rekord i zauzela deveto mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.