Koalicija, vlast i opozicija

VIDEO K9: Narodni poslanik Srpske napredne stranke Dragan Šormaz je izjavio da stoji pri nedavno izrečenom mišljenju o Socijalističkoj partiji Srbije i njenoj ulozi u vlasti tokom poslednjih decenija u našoj zemlji.

0
143

Nedavno je u javnosti dosta reakcija izazvala izjava narodnog poslanika Srpske napredne stranke Dragana Šormaza, ‚‚da bi predstavnici koalicionih partnera SNS-a, kao što su SPS, SDPS i Srpska narodna partija konačno trebalo da odu u opoziciju“.

Reagovanja predstavnika koalicionih stranaka unutar skupštinske većine su, kako je naveo Šormaz, bila u ‚‚u komunističkom maniru i sa ličnim diskvalifikacijama“.

Šta je bio razlog za ovakvu izjavu i na šta je želeo da ukaže, bilo je pitanje koje smo postavili Draganu Šormazu.

Pojedini analitičari smartaju da je Šormazova izjava više najava da bi u slučaju bojkota izbora SPS gotovo sigurno postao nova opozicija kao i da je to možda priprema SPS-a za opozicionu poziciju. To bi bio, prema oceni analitičara, jedan od puteva da SNS nakon prolećnih izbora napravi parlamentarnu opoziciju od socijalista i manjih stranaka iz aktuelne SNS koalicije. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.