Ko želi čistiju školu – kampanja za čišćenje žvrljotina

UG „Novi Sad“ pokreće novu edukativno-ekološku kampanju za čistije škole u Vojvodini! U saradnji sa Zrenjaninskom kompanijom House Zr i na predlog njihovih donacija u sredstvima za uklanjane mrlja od markera, poziva sve škole u Vojvodini da im u periodu do 10. novembra 2017. godine šalju fotografije svojih škola kojima je potrebno uklanjanje markerima ispisanih površina poput: toaleta, klupa, stolica, laminata kao i belih tabli u školama!

905

Nakon 10. novembra, prikupiće sve fotografije i informacije i zajedno obići škole i organizovati besplatne akcije čišćenja onoga što đacima i nastavnicima smeta!

“Cilj nam je da koliko god možemo ovom akcijom, ulepšamo školovanje deci i rad nastavnom osoblju, kao i da edukujemo učenike o tome da za sve poruke, čak i one najlepše, postoje mesta i načini, mimo onih koji vam se u nekom trenutku čine najpogodnijim”, stoji u saopštenju Udruženja. 

Sve fotografije i predloge škola nastavnici i učenici mogu slati putem maila [email protected] ili putem društvenih mreža https://www.facebook.com/UGNoviSad/ i https://www.facebook.com/housezrenjanin/

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.