Ko popravlja hidrante na Tvrđavi?

VIDEO K9: Oštećeni hidrant na Tvrđavi, iz kojeg voda curi već nekoliko dana, zabrinula je sugrađane koji su se obratili TV Kanalu9, jer kako kažu, službe koje su zvali da reše ovaj problem nisu reagovale.

0
414

Voda koja iz oštećenog hidranta u blizini Akademije umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi curi već tri dana za sada nije napravila nikakvu vidljivu štetu, ali preti, prema rečima Srđana Muratovića, radnika obezbeđenja Akademije umetnosti, da poplavi umetničke ateljee koji se nalaze ispod njega.

“Kolega je pre dva dana zvao zbog hidranta koji curi već treći dan u Vodovodu i kanalizaciji za kvarove, oni su rekli da nisu nadležni za to. Onda je zvao policiju da oni reaguju, pošto se hidrant nalazi na putu i verovatno ga je neko udario i oni su rekli da će oni intervenisati”, naveo je Muratović.

U Akademiji, prema njegovim rečima, ne znaju čiji su to hidranti i u čijoj su nadležnosti. Naš sagovornik strahuje da će voda koja se sliva u zemlju napraviti neko klizište ili ugroziti bezbednost ateljea koji se nalaze ispod staze, te se pita se ko će onda biti odgovoran?

“Voda odlazi ovom stazom dole kojom naši studenti dolaze na Akademiju svaki dan, znači oni sad gaze kroz blato, voda na pola te stazice nestaje, znači odlazi, verovarno, u neku katakombu. Mi ne znamo na čemu smo trenutno, svi pričaju da je tvrđava – tvrđava površinski, a u dubini niko ne zna šta se nalazi”, kazao je Muratović.

Pošto, prema rečima Muratovića, na pozive niko od nadležnih koje su kontaktirali nije reagovao, odlučio je da seobrati našoj televiziji u nadi da će na neki način ubrzati rešavanje ovog problema.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.