Ko je odgovoran za radove na bazenu?

VIDEO K9: Pre današnje Svečane sednice Skupštine grada bilo je reči i o bazenu na SPENS-u, kojem je i nakon rekonstrukcije skupo plaćene iz budžeta grada, ponovo potrebna popravka.

23

Novinari su iskoristi današnju svečanu sednicu Skupštine grada Novog Sada da dobiju odgovore i o problemima koji su se pojavili na tek rekonstruisanom zatvorenom bazenu na SPENS-u.

Prema izvešatavanju novinara 021, iz tek saniranog bazena izliva se voda zbog loše isplaniranog nagiba, prisutna je i pukotina na dnu bazena, instalacije cure, objekat prokišnjava, a ni keramički radovi nisu urađeni kvalitetno.

Gradonačelnik Novog Sada koji je zajedno sa upravom SPENS-a 18. novembra obišao bazene i tom prilikom radove proglasio završenim najavivši skoro otvaranje, danas kaže da do kraja ove nedelje očekuje izveštaj od eksperstke petočlane grupe sa Fakulteta tehničkih nauka koje je Grad angažovao da utvrde šta je dovelo do propusta i ove, kako kaže, katasrofalne situacije, a takođe obećava i da će odgovrni ispaštati.

Gradonačelnik je dodao i da će učiniti sve da Grad, kako kaže, apsolutno ni dinara više ne da za opravku, pošto je sve do sada skupo i pošteno plaćeno.

Opozicija takođe zahteva odgovornost za loše urađen posao na SPENS-u.

Podsetimo, Gradska uprava za imovinu na tenderu za posao sanacije bazena, kupatila, pomoćnih prostorija i dodatne radove dodelila je firmama koje su trebale da obave radove vredne više od 124 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.