Ko je nadležan?

VIDEO K9: Skupština stanara iz Železničke ulice broj 11 podnela je zahtev za utvrđivanje nadležnosti za kažnjavanje neispunjenja obaveze iz gradske Odluke o snabdevanju toplotnom energijom.

688

Skupština stanaraiz Železničke ulice broj 11 podnela je zahtev za utvrđivanje nadležnosti za kažnjavanje neispunjenja obaveze iz gradske Odluke o snabdevanj toplotnom energijom. Stanari nisu bili sigurni da li je Gradska uprava za komunalne poslove, komunaln inspektor ili Novosadska toplana nadležna za ovo kažnjavanje.

[quote_box_center]Zaključak komisije, koji će biti prosleđen Gradskoj skupštini na razmatranje, bio je da je komunalni inspektor nadležan i ovlašćen za vođenje prekršajnog postupka prema tom osnovu. Kazna se odnosi na investitora koji ne podnese zahtev uz upotrebnu dozvolu za priključni objekat i podatke o vlasnicima kao budućim korisnicima i kupcima toplotne energije.[/quote_box_center]

Komisija za propise usvojila je tačku dnevnog reda koja se odnosi na žalbu stanara Železničke ulice sa osam glasova za i jednim glasom protiv. Tako da će se na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada naći i ovaj izveštaj, kojim se utvrđuje nadležnost komnalnog inspektora za pokretanje prijave protiv investitora koji ne prijavi stanare svoje zgrade kao kupce toplotne energije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.