KO ĆE ZAMENITI NIKOLIĆA?

(VIDEO K9) Samo dan nakon što je trener Marko Nikolić objavio da napušta klupu Vojvodine, u fudbalskoj javnosti već su počela da se spominju potencijalni kandidati. Ipak, iz novosadskog kluba još uvek nema zvaničnih saopštenja na datu temu.

1250

U fudbalu je sve prolazno, osim samog kluba i navijača, trener Marko Nikolić napustio je klupu Vojvodine, a samo dan kasnije uveliko se priča o njegovim mogućim naslednicima.

Upražnjeno mesto trenera u klubu kao što je Vojvodina, očekivano privlači mnoge, a među prvim kandidatima spominju se Zoran Marić i Slaviša Jokanović, dok se na navijačkim forumima najčešće pominje ime trenera omladinskog tima Milana Kosanovića.

Novosađani imaju dovoljno vremena da donesu pravu odluku, pošto je početak zimskih priprema zakazan za mesec dana, tačnije za 10. januar.

Pored trenera, novosadski klub će u zimskom prelaznom roku morati da potraži i pojačanje na golmanskoj poziciji, pošto je redove Stare dame napustio i Matej Delač.  Najavljivan kao veliko pojačanje u letošnjem prelaznom roku, Delač je posle šest meseci napustio Vojvodinu, a ovu vest potvrdio je na svom Tviteru.

”Hvala svima, navijačima, upravi, trenerima i igračima u FK Vojvodina. Ovih šest meseci je bilo predivno. Od danas ste dobili jednog novog navijača”, napisao je Delač.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.