“Knjige na sunce”, razmena knjiga u nedelju u Eđšegu

VIDEO K9: Letnja Novosadska razmena knjiga održaće se u nedelju, 14. jula, u kulturnoj stanici Eđšeg u Antona Čehova 4 .

0
179

Nova razmena knjiga pod sloganom „Knjige na sunce”, koju organizuje blog Prerazmišljavanje biće održana u Kuturnoj stanici Eđšeg u nedelju, 14. jula.

Sugrađani koji imaju knjige koje im više nisu potrebne, mogu da dođu i zamene ih za kupone – prerazmišljone, koje potom menjaju za neke od knjiga iz baze razmene.

“Na razmenu mogu da dođu svi, od male dece do starih ljudi. Svi koji imaju knjige koje im nisu potrebne su dobrodošli na razmenu”, istakla je Ana Bogojev, saradnica Prerazmišljavanja.

Knjige koje preostanu nakon razmene, nastaviće da traže svoje čitaoce kroz naredne razmene, ali i kroz poklanjanje vernim čitaocima Prerazmišljavanja. Za razmenu koja je regulisana sistemom bodovanja dolaze u obzir sve knjige na bilo kojem jeziku, ne računajući udžbenike i skripte.

“Postoji sistem bodovanja. Dakle, učesnici dođu, donesu svoje knjige. One se preračunaju u kupone. Kasnije, tim kuponima, učesnici mogu da “kupe” druge knjige. A što se žanrova tiče, jedino što ne pripmamo jesu udžbenici i skripte za osnovnu, srednju školu i fakultet, a sve ostalo, svi ostali žanrovi su dobrodošli”, kazala je Bogojev.

Osma razmena knjiga koju književni blog Prerazmišljavanje organizuje u Novom Sadu trajaće u nedelju od 15 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.