KCV: Prioritet zdravlje građana

VIDEO K9: Godinom za nama zadovoljni su i u Kliničkom centru Vojvodine, a obeležili su je radovi na rekonstrukciji više klinika, ali i modernizacija opreme i kadrovsko pojačanje.

151

Klinički centar Vojvodine u 2019, radio je intenzivno na zbrinjavanju svih pacijenata koji su im se obratili, kažu u ovoj ustanovi i dodaju da su zadovoljni novim saradnicima, kao i poboljšanju uslova rada.

“2019. godina za Klinički centar Vojvodine bila je veoma polodonosna. Nisam htela da upotrebim izraz burna, jer bi možda to zvučalo u negativnom kontekstu, ali plodonosno-burna, jer je u toku 2019. godine Klinički Centar postao bogatiji za brojne lekare, medicinske sestre i tehničare, a sa druge strane Klinički centar Vojvodine uspeo je da se obnovi i u pogledu medicinske opreme”, rekla je prof. dr Edita Stokić, v.d. direktora KCV.

Stokić je dodala i to da su pojedini objekti klinika ovog centra rekonstruisani, dok se radovi na drugim planira već nakon novogodišnjih praznika. Ipak, kako kaže, najveću vrednost čine ljudi, novi stručnjaci iz različitih oblasti.

“To je istovremeno pratila i nabavka medicinske i nemedicinske opreme, ali su započete, ali i završene rekonstrukcije naših starih objekata za koje je poznato da postoje još od osnivanja Kliničkog centra Vojvodine negde od 1909. godine””, kazala je Stokić.

Ona se osvrnula i na predstojeće praznike i kao lekar, endokrinolog, ukazala na važnost lučenja hormona sreće tokom praznovanja, kao i na brigu o zdravlju uopšte.

“Svako mora brinuti o sebi, unapređivati svoje zdravlje, što želim da bude aktivno u 2020. godini”, istakla je ona.

Iz Kliničkog centra Vojvodine poručuju da su u slučaju potrebe na raspolaganju svim sugrađanima, ali i da brigom o svom zdravlju učine sve što mogu kako im njihove usluge ne bi zatrebale.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.