KCNS: Onlajn o Bilderbergu i ostalima

VIDEO K9: Pre epidemije korona virusa tribine sa različitim temama bile su veoma posećene u Kulturnom centru Novog Sada. Ova dešavanja su već duže od godinu dana preseljena u virtuelni svet, a zainteresovani ih, u vidu onlajn predavanja, mogu pratiti na Youtube kanalu Kulturnog centra.

0
42

Predavanje na temu “Misterija Bilderberga” Milorada Vukašinovića održano je sinoć u Kulturnom centru Novog Sada. O delovanju Bilderberga od kraja II svetskog rata do današnjih dana, kao i o međunarodnim okolnostima koje su formirale ovu grupu, ali i njihovom uticaju na hladni rat i posthladnoratovsku eru, sa poveznicom između jugoslovenske krize devedesetih godina i Bilderberga, zainteresovani se mogu obavestiti na Youtube kanalu Kulturnog centra.

Nakon premijernog izvođenja ova predavanja su trajno onlajn dostupna na Youtube kanalu Kulturnog centra. Veoma su, kako je rekla, tražena, a predavanja koja imaju veliki broj pregleda prevedena su i na engleski, a odskoro i na francuski jezik.

Najave za termine ovih onlajn predavanja zainteresovani mogu pronaći na sajtu Kulturnog centra Novog Sada, kao i na njihovim stranicama Fejsbuka, Instagrama i Tvitera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.