Kazna za parkiranje i na kućnu adresu

VIDEO K9: Vozila novosadskog Parking servisa počela su danas sa elektronskom kontrolom naplate parkiranja u našem gradu, a najviše komentara sugrađana izazvala je činjenica da im eventualna kazna za o nepropisnom parkiranju neće više biti ostavljana na vetrobranskom staklu vozila.

0
32

Parking servis u Novom Sadu od sada koristi tri posebno opremljena vozila za elektronsku kontrolu naplate parkiranja u gradu.

Iz ovog preduzeća poručuju da “uvođenjem novog sistema kontrolisanja parkiranja nastoje da drže korak sa vremenom i da jačaju i ubrzavaju elektronsko poslovanje”.

S obzirom da je ova informacija izazvala nedoumice i brojne negativne komentare sugrađana, U Parking servisu navode da oni koji sumnjaju da su dobili kaznu, to mogu da provere ukucavanjem broja registarske tablice na njihovom sajtu, a ukoliko to i ne urade, obaveštenje o kazni će im, u svakom slučaju, stići na kućnu adresu, kako bi mogli da je plate i izbegnu probleme sa izvršiteljima.

Podsetimo, građani parkiranje u Novom Sadu mogu da plate SMS porukom i, umesto papirnih karata koje su takođe izbačene iz upotrebe, kupovinom elektronske parking karte, na više prodajnih mesta u gradu. Spisak ovih prodajnih mesta dostupan je na sajtu preduzeća, www. parkingns.rs, u sekciji Načini plaćanja/Elektronska parking karta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.