Karting na Sportskom danu u Zrenjaninu

VIDEO K9: U okviru manifestacije Sportski dan u Zrenjaninu krajem prošle nedelje, svoje takmičarske uspehe predstavio je Karting tim MDA. Članovi ovog tima ostvarili su zavidne rezultate tokom ove takmičarske sezone, a do kraja godine ih očekuje još jedna trka u Beogradu.

0
19

Na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je Sportski dan koji je okupio brojne sportske kolektive iz našeg grada. Interesovanje posetilaca bilo je veliko, a posebnu pažnju privukao je MDA karting tim koji je Zrenjanincima prikazao svoje kartinge, ali i predstavio članove kluba i njihove uspehe na mnogobrojnim takmičenjima u proteklom periodu.

Osnivač kluba Aleksandar Momčilov istakao je da je interesovanje za karting veliko, kao i uvek, ali da se deca slabo opredeljuju za ovaj sport jer on iziskuje velika novčana sredstva. Kada je u pitanju njegov tim tri takmičara zabeležila su ove sezone zavidne rezultate.

Takmičari ovog kluba, braća Aleksa i Danilo Milošev, i ove takmičarske sezone ostvarili su odlične rezultate, na samom kraju sezone očekuje ih još jedna važna trka u kojoj se nadaju da će ostvariti uspeh.

Veliki broj mališana koji su danas bili na trgu posetio je štand MDA karting tima gde su se raspitivali o tome šta je karting, kako mogu da treniraju ovaj sport i šta je neophodno da postanu dobri vozači i vrhunski šampioni kao Danilo i Aleksa Milošev. U iščekivanju novih odličja sa trka i u iščekivanju novih saboraca u svom timu braća Milošev pripremaju se za poslednju trku ove sezone, koja će biti održana početkom oktobra u Beogradu.

Preuzeto od KTV Zrenjanin

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.