Karavan zdravlja 31. maja

VIDEO K9: Povodom obeležavanja Svetskog dana bez duvanskog dima u tržnom centru na Bulevaru Oslobođenja 119 u Novom Sadu 31. maja biće održana akcija Karavan zdravlja – Dan za zdravlje.

0
30

Povodom obeležavanja Svetskog dana bez duvanskog dima, Festival zdravlja Beograd, u saradnji sa Preventivnim centrom Doma zdravlja „Novi Sad“, organizuje 31. maja, od 14 do 19 sati, u tržnom centru na Bulevaru Oslobođenja 119 Karavan zdravlja – Dan za zdravlje.

Zainteresovani posetioci moći će da dobiju savete o zdravim stilovima života, da besplatno izmere krvni pritisak, nivo šećera u krvi, bodi mas indeks, da se posavetuju sa stručnjakom iz savetovališta za odvikavanje od pušenja, da izmere nivo ugljen-monoksida u izdahnutom vazduhu uz pomoć aparata smokilajzer, kao i da dobiju informacije o tome kako da se oslobode štetnih navika, poput pušenja koje je faktor rizika za pojavu mnogih bolesti.

Građani će biti u prilici da saznaju sve o tome kako se na najbolji način može ukazati prva pomoć povređenoj osobi, da provere svoje stanje organizma uz pomoć kvantne analize, da uz pomoć specijalne vage saznaju tačnu količinu masti u organizmu i dobiju savete o ishrani od nutricionista.

Posetiocima akcije biće omogućeno i merenje hidracije i sebuma kože, kao i kozmetičke konsultacije u vezi sa suplementacijom za različita stanja ili bolesti kože.

Slogan karavana zdravlja je „Napravi korak ka zdravijem životu“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.