Karanović negira optužbe

VIDEO K9: Apsolvent Pravnog fakulteta u Novom Sadu Stefan Karanović ponovo je danas negirao navode optužnice o pretnjama profesoru tog fakulteta Draganu Milkovu. Proces je, tvrdi Karanović, odmazda fakulteta na kojem smatraju da je on autor tekstova koje su objavili pokedini meddiji, a koji tu ustanovu dovode u vezu sa korupcijom i kriminalom.

0
341

Suspendovani apsolvent Pravnog fakulteta u Novom Sadu Stefan Karanović koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je, kako je rekao, optužen da je autor tekstova koji su fakultet na kojem je studirao dovodili u vezu sa kriminalom, ponovo je danas bio na sudu po optužbi da je pretio profesoru Pravnog fakulteta i demantovao navode optužnice.

“Zaista besmisleno i smešno je priča o ubistvu, o tako nečemu. To je sve montirano u sprezi sa tužilaštvom”, rekao je Karanović za Kanal 9.

Karanović je kazao da je optužbe negirao pred Osnovnim javnim tužilaštvom i na glavnom pretresu u uvodnom izlaganju.

“Što se tiče današnjeg pojavljivanja, videćemo. Sud treba da pozove određene svedoke. Koliko mi je poznato, porodicu da svedoči. Da l’ su te pretnje donete, jer priča je zasnovana na rekla-kazala. Dakle, ja rekao studentu, student je navodno rekao drugom, drugi je rekao trećem, treći je rekao profesoru, profesor porodici. Pa valjda sad treba da se pojavi porodica. Ja nisam siguran šta sud planira”, naveo je Karanović.

Prema njegovim rečima, on je podneo zahtev za ispis sa Pravnog fakulteta u Novom Sadu, ali fakultet, kako je rekao, odbija da mu dostavi ispisnicu i uverenje o položenim ispitima, a uz to je dobio i suspenziju.

Karanović je dodao i da to da je upisao državni faultet u Bosni i Hercegovini i da kreće iz početka, a što se tiče suđenja, uvek će se, kako je rekao, odazvati na poziv suda.

od M2U00042.MPG do M2U00058.MPG

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.