Kancelarija za mlade u Čajetini

VIDEO K9: Osavremenjavanjem i izgradnjom novih sadržaja, Zlatibor bi mogao biti svrstan u vrh ponude za pripreme sportista iz Evrope i sveta, rečeno je u razgovorima čelnika opštine Čajetina i predstavnika Turističke organizacije Zlatibor imali s ministrom turizma Srbije.

0
62

Opšina Čajetina bi uskoro mogla dobiti Kancelariju za mlade, a u planu je i izgradnja novog kraka zlatiborske Gold gondole, moderni golf tereni i autodrom.

Otvaranje Kancelarije za mlade bio bi pravi potez u cilju nastavka svih onih aktivnosti koje Ministarstvo turizma, Opština Čajetina i TO Zlatibor sprovode osluškujući potrebe mladih današnjice i stvaranja uslova da oni u svojim lokalnim sredinama i u državi Srbiji vide svoju i budućnost svojih porodica, zaključili su Ministar turizma i omladine Husein Memić, predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Domaćini su ministru Memiću predstavili i planove za dalji razvoj turizma na Zlatiboru, od kojih su najznačajniji projekat izgradnje novog kraka zlatiborske Gold gondole, od međustanice postojeće trase kod Ribničkog jezera, do vrha Čigota te projekat izgradnje 20 sportskih terena u blizini centra Zlatibora, čime će, kako navode iz Opštine Čajetina, ova planina biti svrstana u sam vrh ponude za pripreme najznačajnijih sportskih ekipa iz Evrope i sveta.

Ministru je predstavljen i projekat izgradnje najmodernijih golf terena kao i savremeni autodrom koji poseduje samo nekoliko najvećih evropskih turističkih centara, a u planu je i izgradnja velikog broja pešačkih i biciklističkih staza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.