Kamen temeljac za bazen u Novom Bečeju

VIDEO K9: U Novom Bečeju je položen kamen temeljac za izgradnju zatvorenog bazena koja će koštati više od 550 miliona dinara.

0
40

Kamen temeljac za izgradnju zatvorenog bazena u Novom Bečeju položio je danas predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, koji je tom prilikom naveo da će stanovnici ovog mesta i građani Vojvodine uskoro dobiti nov turistički sadržaj i objekat za sport i rekreaciju, oblasti u koje će pokrajina nastaviti da ulaže i u ovoj godini.

Za nekoliko dana će, prema njegovim rečima, početi i izgradnja sportske hale u Novom Kneževcu, a sredinom februara će, preko Uprave za kapitalna ulaganja, biti raspisan javni konkurs za nove velike investicije u Vojvodini.

Radovi na ovom objektu u Novom Bečeju predviđaju izgradnju zatvorenog bazena koji će u svom sastavu imati plivački i rekreacioni bazen.

Mirović je u Novom Bečeju nenajavljeno posetio i Dom za odrasle i starije „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ i tom prilikom obišao gotovo sve objekte doma u kojem je trenutno više od 460 korisnika koji, kako je rekao, žive u adekvatnim uslovima.

Prema Mirovićevim rečima, utisak je da je Dom „Sveti Vasilije Ostroški Čudotvorac“ u veoma dobrom stanju, ali, kako je rekao, pokrajina ima planove i ambicije da interveniše tamo gde može kako bi obezbedila bolje uslove za zaposlene, a posebno za korisnike te ustanove.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.