Kako ugasiti požar?

VIDEO K9: Studenti i zaposleni Visoke tehničke škole strukovnih studija u Novom Sadu danas u imali praktičnu obuku i vežbu gašenja požara u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin.

0
10

Vatru koja je zapaljena u dvorištu DVD Petrovaradin uspešno su gasili studenti i zaposleni Visoke tehničke škole strukovnih studija u Novom Sadu u okviru praktične vežbe i obuke organizovane u cilju podizanja scesti o značaju zaštite od požara.

Visoka tehnička škola strukovnih studija sa DVD Petrovaradin ima trogodišnju uspešnu tehničku saradanju, zahvaljujući dobroj opremljenosti obučenosti vatrogasaca ovog društva.

Profesionalci su prisutne upoznali sa osnovnim sredstvima za gašenje požara, načinom njihove primene i načinom preduzimanja mera zaštite pri gašenju požara.

Vatrogasna oprema, kažu u DVD Petrovaradin, nije ni malo jeftina, naročito njeni savremeni delovi koji su, doduše, višestruko efikasniji od starijih modela.

Obuka je bila korisna i ne naročito teška, kažu polaznici, koji će po završetku trogodišnjih studija imati zvanje Strukovni inženjer zaštite od katastrofalnih događaja i požara, zaštite na radu ili zaštite životne sredine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.