Kako javlja Patka: Juče je u Novom Sadu bilo i nenapadnutih ljudi…

936

NOVI SAD – Jedanaest građana Novog Sada prošetalo je juče ulicama glavnog grada Vojvodine, a da niko nije fizički nasrnuo na njih, ili im naneo neku drugu neprijatnost. 

Dezinformativni Portal Naša Patka (u kojem nema ni “M” od istine) je uspeo da dođe do njihovih izjava, a njihova imena iz razumljivih razloga morali su zadržati u tajnosti:

– Bez ikakvih problema sam juče otišla do riblje pijace, kupila salatu i zelen, vratila se svojoj kući i skuvala ručak za porodicu. Čak sam i bratu koji je odnedavno oženjen odnela štrudlu.

– Bio sam na Najlon pijaci, skoro puna tri sata, sreo starog prijatelja sa kojima sam popričao, jesmo stajali leđa uz leđa, ali nismo primetili ništa sumnjivo.

– Otišao sam u šetnju po keju, pre ručka, lekar mi je preporučio obaveznu šetnju svakog dana zbog problema sa proširenim venama. Sve proteklo u najboljem redu!

– Bila sam na treningu juče ujutro, stigla sam sasvim normalno. Posle dva sata intenzivnih vežbi, trener me je vratio svojim kolima do stana. Javio mi se posle da je i on sigurno stigao na ručak kući.

– Poslala sam dete po hleb u prodavnicu, u svaki džep sam mu stavila po 200 dinara i po jedan mobilni telefon. Vratio se za 10 minuta. Sve ok.

– Da bih prošetala bebu po keju, jer joj je neophodan svež vazduh, moja dva brata krenula su pre nas da bi odvukli sve eventualne nasilnike. Šetnja sa bebom i mužem protekla je bez incidenata, jedan brat se vratio 10 minuta posle nas, a drugog još uvek očekujemo. Poslao je poruku da je svratio do devojke, kad je već napolju.

– Otišao sam u Tempo, nemamo u kući više ništa. Supruga je taksijem stigla sa dvojicom najkrupnijih komšija iz zgrade tačno u 13:30. Po dogovoru smo se našli na kasi broj 9. Platila je račun karticom. Komšije su nam pomogle da stvari stavimo u stari, olupani Reno 4, koji sam ja dva dana ranije, u ranim jutarnjim časovima parkirao pored glavnog ulaza. Stigli smo kući sa svim neophodnim stvarima. Samo jedno jaje je malo napuklo.

– Bio sam na času violine juče i profesor me izgrdio što nisam poneo instrument. Nisam smeo. Vežbali smo stav glave, peglanje salvete i naklon posle koncerta. U 19 časova sam na fejsbuku upisao – još jedan prođe dan…

– Monopol smo završili oko 20 časova. Za svaki slučaj smo ostali da spavamo kod Ljilje. Nije kasno, ali je mrak već pao. Ujutro ću pre škole kući, biće više ljudi na ulicama.

– Sa telefonom u rukama sam gledala kroz prozor za mužem koji je otišao preko puta do kola da proveri da li sam stavila kandžu kad sam dovezla decu od lekara. Stavila sam je i svi smo na okupu.

– Brate, nigde nikog na ulicama, brate. Voša je igrala u gostima. To je bre, kriza tebra.

Ovo su izjave Novosađana koji su juče uspešno i bez posledica izašli iz svojih kuća. Kao što možemo zaključiti, svi su bezbedno stigli kućama, a da li je za to zaslužno imenovanje načelnika policije ili jednostavno sreća, ostaje da se vidi. Uglavnom novosadski rulet juče je prošao dobro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.