Kako do novca?

VIDEO K9: Hronični nedostatak novca mnoge ljude koči u ostvarivanju svega onog što bi želeli da postignu u životu. Postoje metode kojima se ovaj problem može sagledati u drugačijem svetlu i koje nude uspešna rešenja, tvrde voditeljke Metode pristupa svesti.

0
807

Metoda pristupa svesti nudi pregršt alata, verbalnih i telesnih procesa, sa kojima je moguće promeniti svaku situaciju i dostići sve ono što čovek želi u životu, tvrdi voditeljka telesnog programa ove metode.

Put ka ostvarenju je, pre svega postavljanje pravih pitanja, biti u pitanju i pronaći sebe, jer, kako ističu, samo ako tražimo, možemo nešto i dobiti.

“Ima zaista mnogo pitanja sa kojima se to može postići, postoje konkretna pitanja, postoje i klirizi, verbalni procesi sa kojima se to sve može postići i, naravno, izjava brisanja sa kojom se sva ta naša uverenja koja smo nasledili od naših najbližih, iz okruženja, od regije, religije, sa kojima se sve to može obrisati”, kaže Jovanka Josifović, voditeljka Metode pristupa svesti.

 

Pitanja dovode do svesnosti. Prvi korak u ovoj metodi je samospoznaja o tome šta je to što bismo hteli promeniti kod sebe. Kada je novac u pitanju, treba preispitati naš odnos i uverenja prema njemu.

“Koja su to uverenja o novcu iz kojih funkcionišemo? Ili, mnogi kažu ‘tebi novac pada s neba’. Ako smo svesni i ako pogledamo, novac ne pada s neba. Mi kreiramo. Kreiramo sve, tako kreiramo i novac. Prvi korak je da pogledamo kod sebe koji su naši talenti. Šta je to što volimo raditi, šta bi stvarno voljeli raditi? Kad radimo ono što volimo, to nas nosi, to nam kreira novac. Ljudi se ni ne usuđuju gledati šta je to što bi voljeli raditi, nego – budi advokat, budi doktor, budi snimatelj – to nam svi naturaju”, rekla je Biserka Horvatin, voditeljka Metode pristupa svesti.

Drugi korak je, kako je istakla, da od svojih primanja ostavljamo 10% za sebe.

“Deset posto za sebe. Kad vi uđete iz straha da nemate novac, onda vam novac dolazi. Kad mi delujemo iz straha kako ćemo kreirati novac, kako ćemo platiti režije, stanarinu, hoćemo li imati za benzin, tada se mi kontrahiramo i ulazimo u strah i novac ne dolazi. Mi zatvorimo energiju”, savetuje Horvatin. 

 

Nakon spoznaje o poslu iz snova, koriste se alati ove metode pomoću kojih se novac kreira sa lakoćom, navela je Horvatin.

Novac je važno ulagati i ne rasipati ga, te, pre svega, ne zapadati u dugove, a ovim alatima je moguće naučiti i kako se izvući iz duga i doći do još više novca, zaključila je Horvatin.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.