“Kadrovanje” u Demokratskoj stranci

VIDEO K9: Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić je izjavila da rukovodstvo demokrata ima podršku svojih članova, uprkos navodima pojedinih medija koji plasiraju lažne informacije.

106

Nedavno je Zoran Lutovac izjavio da “niko sa strane, pa ni uvažene kolege iz Saveza za Srbiju” ne mogu voditi kadrovsku politiku u DS.

Članovi Demokratske stranke su pozvani da u javnosti zastupaju “samo stavove definisane kroz odluke stranačkih organa’’.

Otkuda u ovom trenutku toliko želje za ’’kadrovanjem’’ unutar Demokratske stranke i zbog čega, glasilo je pitanje koje smo uputili potpredsednici Demokratske stranke Dragani Rakić.

Demokratska stranka je nedavno saopštila da sve neistine i poluistine u pojedinim medijima koje se odnose na dešavanja na sednici Glavnog odbora u delu sednice koji je bio zatvoren za javnost, plasiraju oni koji već izvesno vreme opstruišu rad Demokratske stranke.

Ovakvim postupcima i doturanjem lažnih informacija režimskim tabloidima, kako je rekla, nanosi se šteta organizaciji demokrata. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.