Kabine na Štrandu od 1. februara

VIDEO K9: U okviru Štranda nalazi se 810 kabina za Novosađane, koje mogu da se rezervišu od 1. februara. Ugovori su na 5 godina, cena godišnje pretplate je ostala ista kao i predhodnih godina uz mogućnost plaćanja na rate, navodi Ivan Nožinić, PR JKP " Gradsko Zelenilo".

0
2761

Trenutno nema slobodnih kabina, navodi Ivan Nožinić iz JKP ” Gradsko Zelenilo”. Svake godine kada se radi revizija postojećih rezervacija, naveo je on uvek se oslobodi dovoljan broj kabina za sve zainteresovane.

“Na Štrandu počinje izdavanje kabina za 2017. godinu. Izdavanje je na godišnjem nivou, ugovori su 5-godišnji, a ovo je, praktično, produžavanje ugovora. Za malu kabinu za celu godinu potrebno je izdvojiti 15.000 din, za veliku 20.000 dinara. Uslovi se nisu menjali. Od 1. februara na Štrandu od 10 do 18 časova počinje izdavanje. Ukupno imamo na raspolaganju 810 kabina za građane, nešto mora da se ostavi, kao i svake godine, za zakupce lokala, za njihov magacinski prostor, ali i oni plaćaju kao i građani pod istim uslovima”, rekao je Nožinić.

Svake godine, kako navodi, određen broj građana odustane ili ne produži ugovor, kako zbog zdravstvenih, finansijskih ili ličnih razloga, tako da kapaciteti uvek odgovaraju potražnji.

“Slobodnih kabina nema, tako da tu su, kao što sam rekao 5-godišnji ugovori koji su potpisani sa zakupcima svih kabina. Ali uvek se desi svake godine, da neko odustane da neko nema para, nažalost, desi se i da neko umre. Tako da uvek imamo nekoliko kabina, zavisi od godine do godine, koje izdajemo ponovo. Dakle, mi ćemo posle izdavanja, odnosno produžavanja ugovora sa ljudima koji imaju 5-godišnje ugovore sa zakupcima saopštiti preko sredstava javnog informisanja da li je nešto od kabina ostalo za izdavanje”, izjavio je Nožinić.

Važno je znati da bilo koji zakupac, ukoliko odustane, ne snosi nikakve posledice, kao i da je moguće i plaćanje u 3 mesečne rate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.