JPA International u Beogradu

VIDEO K9: U Beogradu je sinoć svečano otvorena kancelarija francuske revizorske kuće ЈРА International, jedne od vodećih 20 revizorskih kuća u svetu.

0
91

U Beogradu je 19. septembra, otvorena kancelarija francuske revizorske kuće JPA International.

Svečanom otvaranju su prisustvovali članovi iz Ministarstva finansija, Komore ovlašćenih revizora, Komisije za hartije od vrednosti, Centra za reviziju, njihovi partneri iz Novog Sada, kao i njihovi brojni domaći i strani klijenti.

JPA lnternational spada u 20 vodećih revizorskih kuća nа svetskom nivou u okviru koje posluje više od sto članica mreže, njihov predstavnik za Srbiju je Centar za reviziju i ekonomska istraživanja.

Otvaranje kancelarije JPA International u Beogradu predstavlja, kako je istaknuto, značajan vid unapređenja saradnje Srbije i Francuske, a sa stanovištva francuske revizorske kuće, ovo važan korak u formiranju regionalne kancelarije za Balkan.

Centar za reviziju je 24. decembra 2021. postao zvanični član globalne mreže revizorske kuće ЈРА International, a takođe je i dugogodišnji član Međunarodne federacije računovođa IFAC.

Centar za reviziju pruža usluge u različitim domenima poslovanja. Pored oblasti revizije koja obuhvata reviziju finansijskih izveštaja i konsolidovanih finansijskih izveštaja, revizije projekata međunarodnih donacija i drugo, pružaju i usluge poreskih i finansijskih savetovanja u vezi praktične primene zahteva Međunarodnih računovodstvenih standarda, Međunarodnih standarda finansijskog izveštavanja, kao i računovodstvene usluge koje podrazumevaju kompletno vođenje poslovnih knjiga klijenata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.