Još jedna akcija zamene starog papira za sadnice

U želji da podstakne sugrađane na reciklažu starog papira, udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine" organizovaće još jednu akciju zamene starog papira za sadnice cveća ili drveća.

0
13

Stari papir sugrađani će moći da donesu na štand udruženja na jesenjoj “Novosadskoj cvetnoj pijaci” koju Pokret gorana Novog Sada sprovodi na platou ispred SPENS-a u petak od 8 do 19,30 časova i u subotu od 8 do 14 časova.

Svi koji donesu 10 kg starog papira dobiće sadnicu cveća, a za 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća.

Na dve septembarske akcije organizovane na cvetnoj pijaci prikupljeno je više od 4,2 tone papira za reciklažu.

Svi zainteresovani na štandu “Inženjera zaštite životne sredine” moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.

Akciju “Zamenite stari papir za sadnice” udruženje “Inženjeri zaštite životne sredine” organizuju već više od deset godina. Ove godine akciju sprovode uz podršku Gradske uprave za zaštitu životne sredine, Omladinskog saveza udruženja “OPENS” i Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.