Još 42 budžetska mesta na Tehnološkom fakultetu

VIDEO K9: Drugi upisni rok na Tehnološkom fakultetu biće održan početkom septembra, a preostala su još 42 mesta na budžetu za buduće brucoše, saznajemo u ovoj ustanovi.

0
540

Prijemni ispit za drugi upisni rok na Tehnološkom fakultetu zakazan je za 7. septembar, dok će se prijave za polaganje vršiti 4. i 5. septembra na Tehnološkom fakultetu.

“Trenutno imamo 42 slobodna budžetska mesta, tako da studenti ukoliko slušate, znate, polaže se hemija, matematika i čekamo vas”, rekao je Filip Lončar, PR menadžer fakulteta.

U drugom upisnom roku, broj slobodnih mesta za upis studenata je 66, a od toga su 42 budžetska i 24 samofinansirajuća mesta.

“Sve informacije su na sajtu fakulteta i na facebook stranici, a ono što je potrebno reći jeste da pored finansijskog dela, to jest plaćanja, osnovne informacije o četvorogodišnjem školovanju i ostatku papirologije koja treba da se dostavi, relativno kratko i brzo ide prijava, za desetak minuta je sve završeno”, naveo je Lončar.

Polaganje prijemnih ispita biće održano 7. septembra, a upis studenata planiran je za 12, 13. i 14. septembar. Sve informacije dostupne su na sajtu Tehnološkog fakulteta, www.tf.uns.ac.rs.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.