Još 20.000 vaučera za letovanje

VIDEO K9: Ovih dana počinje prijava za još 20.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji.

0
7

Ovih dana će početi prijava za još 20.000 turističkih vaučera za odmor u Srbiji, rekao je direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Aleksandar Seničić.

Rebalansom budžeta je pre nedelju dana odvojeno 100 miliona dinara za 20.000 vaučera po 5.000 dinara, a jedini uslov za građane da ih dobiju je da nemaju prihode veće od 70.000 dinara mesečno te da vaučere iskoriste za najmanje pet noćenja u nekom od više stotina objekata širom zemlje koji su prijavljeni i objavljeni na sajtu Ministarstva turizma.

Zainteresovani građani na sajtu biraju objekat i vrše rezervaciju, a zatim sa tom potvrdom o rezervaciji i ličnom kartom prijavjuju se u bilo kojoj pošti za vaučer koji će im stići na kućnu adresu.

Prošle godine je iskorišćeno više od 200.000 vaučera, a početkom ove godine je štampano 100.000 i svi su podeljeni, zbog čega je i odvojeno novca za još 20.000 vaučera.

Direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije naveo je da postoji mogućnost da, u zavisnosti od interesovanja, krajem godine bude štampana još jedna emisija vaučera za odmor u Srbiji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.