JKP Tržnica: Obratite pažnju – lokalne pijace nisu pod rigoroznom kotrolom

VIDEO K9: Novosađani nemaju razloga za zabrinutost, dok lokalne pijace u prigradskim naseljima i selima da, imajući u vidu da one nisu pod tako rigoroznom kontrolom.

1215

Iako postoji realna opasnost da se voće i povrće zagađeno u poplavama pojavi na tržištu, usled rigorozne kontrole i činjenice da se na tezgama novosadskih pijaca nalaze proizvođači iz Novosadske opštine, teško da se može dogoditi da kontaminirana namirnice dođu do trpeze.

U Javnom komunalnom preduzeću „Tržnica“ ističu da stanovnici manjih mesta u Novosadskoj opštini imaju razloga za oprez, pre svega zbog činjenice da lokalne pijace nisu pod tako rigoroznom kontrolom. To mišljenje dele i članovi Asocijacije za zaštitu potrošača Srbije.

Podsetimo, javna licitacija za davanje u rezervaciju prodajnih mesta na Kvantaškoj pijaci u Novom Sadu zakazana je za 29. maj u 10 sati u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad, u ulici Žike Popovića 4.

Sva obaveštenja u vezi raspisanog oglasa mogu se dobiti u prostorijama tog preduzeća ili na telefonski broj 021/ 480-85-18 svakog radnog dana od osam do 14 sati, odnosno na internet stranici Trznice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.