JKP Put: Priprema puteva za zimu

VIDEO K9: Iako smo kalendarski sve bliži kraju građevinske sezone radnici JKP“PUT“ Novi Sad rade nesmanjenim intenzitetom kako bi što više saobraćajnica spremno dočekalo zimsku sezonu.

323

Prošle nedelje su završeni radovi na sanaciji još jedne u nizu raskrsnica, na Novom naselju i u Ulici 1300 kaplara na Limanu III, koje su nakon obeležavanja horizontalne signalizacije potpuno puštene u saobraćaj.

U gradu se intenzivno saniraju oštećenja kolovoza, kolotraga i ulegnuća u Industrijskoj ulici, ugradnja asfalta u lepezi u Ulici vladike Ćirića, a po inspekcijskim nalozima vrše se popravke linijskih rešetki, popravke kolovoza asfaltom i sitnom kamenom kockom u Daničićevoj.

U krugu i oko kasarne „Jugovićevo“ uređuju se pešačke staze pored spomenika. Pored zatvaranja raskopanih javnih površina u ulicama Narodnih heroja i Petra Drapšina vrše se i popravke parkinga i prilaza zgradi a u Livadama sanacija struganim asfaltom.

Strugani asfalt se još postavlja u Ulici Gorana Maletića u Veterniku i u Futogu u ulicama Emila Čakre, Jelene Kon, Atar 1 i Nova 54 a u Mostarskoj ulici u Petrovaradinu i u Rumenci se vrši profilisanje i čišćenje upojnih kanala.
Služba signalizacije vrši redovne poslove održavanja horizontalne, vertikalne i svetleće signalizacije, a u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu završava aktivnosti u vezi sa dovođenjem u funkcionalno stanje kablovskog sistema na semaforu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.