JKP Informatika šalje opomene dužnicima

VIDEO K9: Ovih dana će na adrese neredovnih platiša pristizati opomene za neizmirena dugovanja prema JKP Informatika, kažu iz ovog novosadskog preduzeća.

0
57

U toku nedelje iz Javnog komunalnog preduzeća Informatika će Novosađanima koji nisu na vreme izmirili dugovanja za komunalno-stambene usluge stizati opomene.

Za fizička lica, korisnike stambenog i poslovnog prostora, opomenut period je od marta 2022. do septembra iste godine, dok će za pravna lica i preduzetnike, koji su korisnici stambenog i poslovnog prostora opomenom biti obuhvaćen period od marta 2020. do septembra 2022.

Iz Informatike podsećaju korisnike da, ukoliko su dobili opomenu, dugovanja izmire najkasnije do 31. marta, odnosno do kraja ovog meseca, kako bi izbegli troškove prinudne naplate duga u postupku koji će sprovesti nadležni javni izvršitelj.

Takođe, podsećaju korisnike da imaju i mogućnost isplate duga na rate, a o preciznijim uslovima za zaključenje ove vrste sporazuma dužnici mogu kontaktirati ovo preduzeće ili lično doći u upravnu zgradu Informatike na adresi Bulevara cara Lazara 3.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.