JKP Informatika: Rok za podnošenje zahteva za otpis kamate 30.11.2017.

VIDEO K9: Javno komunalno preduzeće Informatika podseća svoje korisnike da je rok za podnošenje zahteva za otpis kamate za račune do marta ove godine 30. novembar ove godine, uz apel da se ne prijavljuju poslednjeg dana, jer kako su naveli, neće biti u mogućnosti da u tom slučaju sprovedu ceo postupak do kraja.

0
1089

Skupština grada donela odluku o odobravanju otpisa pripadajuće kamate zaključno sa danom isplate glavnice korisnicima komunalnih usluga, koji svoje obaveze izmiruju putem objedinjene naplate komunalno-stambenih usluga, a koji imaju neizmirena potraživanja za usluge za period od 1. januara 2008. godine do 31. marta 2017. godine, pod uslovom da isplate glavnicu neizmirenog potraživanja u celosti i troškove prinudne naplate najkasnije do 30. novembra 2017. godine.

Odobreno je zaključenje sporazuma o izmirenju glavnice neizmirenog potraživanja u celosti i troškova prinudne naplate sa JKP „Informatika“ Novi Sad.

“Apelujemo i ovim putem na naše sugrađane da ukoliko imaju neizmirena dugovanja, provere svoje račune i strukturu duga, i da ne čekaju krajnji rok ako je u navedenom periodu bilo prinudne naplate, dakle da ne čekaju 30. novembar kako bi izmirili svoja dugovanja, jer nećemo biti u mogućnosti da sprovedemo ceo postupak do kraja, kad je u pitanju otpis kamate, ukoliko se jave poslednji dan.”, saopštilo je ovo preduzeće. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.