JKP “Informatika”: Opomene pred tužbu

VIDEO K9: JKP "Informatika" obaveštava korisnike da su opomene za izmirenje dugovanja poslate na adrese dužnika, te u ovom preduzeću apeluju na građane da, ukoliko mogu, izmire dugovanja, kako bi izbegli dodatne troškove izvršitelja i pokretanja postupaka.

0
3787

JKP “Informatika” je poslalo opomene korisnicima na ime dugovanja za komunalno stambene usluge za period april-novembar 2016. koji važi za fizička lica.

Za pravna lica je obuhvaćen period april 2014. – novembar 2016.

“Rok za izmirenje dugovanja po opomeni je 10. april i ovim putem molimo naše korisnike, ukoliko su u mogućnosti, da izmire svoja dugovanja, da obrate pažnju na rok, dakle 10. april je rok za izmirenje dugovanja, kako bi izbegli sve nepotrebne i dodatne troškove tužbi”, rekla je Mirjana Beronja, portparol JKP “Informatika”.

Građani svoje račune, dugovanja i uplate mogu da proveravaju i putem mobilne aplikacije “Moji računi”, zatim putem sajta, telefona, kao i na svim šalterima Informatike.

“Takođe, od pre dve godine opomene se šalju na adrese prebivališta vlasnika stanova, tako da, ukoliko neko ima više stambenih jedinica, bilo bi dobro da obrati pažnju na šifru prostora, jer moguće da se opomena odnosi na neki stan u kojem živi korisnik ili podstanar, tako da ne dođe do nesporazuma”, upozorila je Beronja.

Pomeren je i rok za plaćanje računa, koji je do sada bio do 20. u mesecu, na 28. kako bi se izašlo u susret svim građanima koji do 25. primaju svoje zarade.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.