JGSP: U sredu izmena trasa 72, 73, i 74

VIDEO K9: Gradski autobusi koji saobraćaju kroz Sremsku Kamenicu u sredu će zbog radova privremeno izmeniti trase kretanja, saopšteno je iz Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad. Ovo preduzeće je, inače, prošle nedelje dobilo predsedavajuće mesto u Grupaciji za gradski i prigradski prevoz putnika Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije.

0
47

Zbog radova na izgradnji kanalizacionog i vodovodnog priključka u Sremskoj Kamenici, autobusi na linijama 72, 73 i 74 u sredu, 16. decembra, od 8 do 15 časova izmeniće trasu kretanja.

Tako će autobusi od centra Sremske Kamenice, umesto Ulicom Ive Lole Ribara saobraćati na sledeći način:

Linija72
KARAĐORĐEVOM ulicom – OBILAZNICOM (PARAGOVAČKI PUT) – redovnom trasom do okretnice Paragovo

Linije 73, 74
KARAĐORĐEVOM ulicom – OBILAZNICOM (PARAGOVAČKI PUT)  – do FRUŠKOGORSKOG PUTA – redovnom trasom do Mošine vile, odnosno okretnice Popovica

Za vreme trajanja radova autobusi saobraćaju navedenom, izmenjenom trasom i u suprotnom smeru, A pored postojećih autobuskih stajališta, na liniji 72 biće korišćeno privremeno postavljeno stajalište iz Paragova, na raskrsnici Paragovački put/Ive Lole Ribara.

Iz JGSP „Novi Sad“ je saopšteno i da je ovo preduzeće, u konkurenciji od osam prevoznika, dobilo predsedavajuće mesto u Grupaciji za gradski i prigradski prevoz putnika Udruženja za komunalne delatnosti Privredne komore Srbije. Mesto zamenika predsednika pripalo je preduzeću „Niš ekspres“.

Članovi Udruženja za komunalne delatnosti su privredna društva i preduzetnici koji obavljaju komunalne delatnosti, kao i privredna društva koja posluju u oblasti sakupljanja i reciklaže otpada.

U okviru ovog Udruženja postoji 12 grupacija, a Odbor udruženja ima 22 člana. Odbor, između ostalog, pokreće inicijative za donošenje i izmenu zakona i drugih propisa, utvrđuje sastav odbora grupacija i razmatra sva pitanja od značaja za članove, a  učestvuje i u izradi godišnjeg izveštaja o stanju u komunalnim delatnostima
koji resorno Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture podnosi Vladi Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.