JGSP: U nedelju izmena linija 53 i 55

VIDEO K9: Zbog obeležavanja slave naselja, u nedelju će u Futogu biti izmenjene trase na linijama 53 I 55, saopšteno je iz Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad.

0
18

Autobusima novosadskog gradskog saobraćajnog preduzeća na linijama 53 i 55 u nedelju, 14. novembra, privremeno će biti izmenjene trase zbog obeležavanja slave u Futog. Tako će od 6 do 21 čas

Autobusi na ovim linijama iz smera Novog Sada prema Futogu saobraćati redovnom trasom do futoške raskrsnice ulica Cara Lazara, Braće Bošnjak i Svetozara Markovića, a zatim će nastavljati ulicom Svetozara Markovića, desno Partizanskom ulicom, zatim desno Branka Radičevića, potom levo ulicom Rade Kondića i dalje redovnom trasom.

U povratku, autobusi će saobraćati istom, izmenjenom trasom. Na izmenjenom delu trase u oba pravca biće korišćena privremena stajališta Ulica Svetozara Markovića/Industrijska i Branka Radičevića/Povrtarska, kao i stajališta iz pravca Novog Sada, neposredno posle raskrsnice Svetozara Markovića/Braće Bošnjak/Cara Lazara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.