JGSP: Privremena izmena trase 12

VIDEO K9: Autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad koji imaju polazišta sa Potkovice od sutra će ponovo kretati sa ovog terminala, saopšteno je iz Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća. A zbog radova u zoni raskrsnica ulica Ive Andrića i Heroja Pinkija, od danas je privremeno izmenjena trasa linije 12.

0
59

Trasa autobusa na liniji 12 Javnog gradsokg saobraćajnog preduzeća Novi Sad privremeno je, do završetka radova, izmenjena u delu raskrsnice ulica Ive Andrića i Heroja Pinkija.

Dvanaestica sada iz smera Centra ka Telepu saobraća od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Ulice Ive Andrića pravo Bulevarom cara Lazara, zatim Bulevarom patrijarha Pavla, nakon čega skreće levo u Ulicu Feješ Klare do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija i dalje nastavlja redovnom trasom.

Iz smera Telepa ka Centru, privremena trasa je od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare levo u Ulicu Feješ Klare, desno na Bulevar patrijarha Pavla do raskrsnice Bulevara cara Lazara i Ulice Ive Andrića i dalje redovnom trasom kretanja. Na izmenjenom delu trase autobusi koriste postojeća stajališta.

Iz novosadskog JGSP-a saopšteno je i da od utorka, 22. marta, gradske i prigradske linije, koje imaju polazna autobuska stajališta ispred Železničke stanice saobraćati redovno sa „Potkovice“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.