JGSP: Od 1. septembra novi jesenji red vožnje

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga prevoza da 1. septembra stupa na snagu jesenja organizacija prevoza.

0
975

Kako bi uspešno bile zadovoljene pojačane potrebe za prevozom u narednom periodu, organizovan je veći broj polazaka i urađene su vremenske korekcije polazaka u odnosu na prethodne mesece.

Novi red vožnje biće postavljen na stajališne stubove, a može da se vidi na sajtu preduzeća gspns.rs, ili da se kupi na prodajnim mestima preduzeća.

Od 1. septembra na snazi su i polasci koji su u redu vožnje obeleženi kao „đački“. Ovi polasci privremeno su bili ukinuti zbog đačkog raspusta.

Ujedno obaveštavamo putnike da se od 1. septembra ukida noćna linija broj 19 koja je saobraćala na relaciji Klisa-Centar-Petrovaradin, saopštio je JGSP.

Preduzeće je bilo prisiljeno na ovu meru zbog nedovoljne iskorištenosti kapaciteta, s obzirom na izuzetno malo interesovanje korisnika usluga za polaske na liniji 19.

Rešenjem gradske Uprave za saobraćaj i puteve, a nakon završetka rekonstrukcije saobraćajne konstrukcije u Ulici Stevana Pešića u Kovilju, od 1. septembra izmešta se trasa linije broj 24 Novi Sad-Kovilj.

Kroz Kovilj autobusi će saobraćati ulicama Laze Kostića, Stevana Pešića i Jovana Pavlice, te redovnom trasom do okretnice (oba smera).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.