JGSP NS: Izmena trase na linijama 1, 9A i 19

VIDEO K9: Autobusi JGSP Novi Sad do Temerina i Bačkog Jarka tokom vikenda voziće izmenjenom trasom zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, a u gradu su danas linije 1, 9A i 19 promenile trase kretenja.

0
64

Tri linije JGSP Novi Sad, 1, 9A i 19 od danas voze izmenjenom trasom, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Autobusi JGSP-a na liniji 19 od danas saobraćaju novom trasom: Železnička stanica – RTV Vojvodine – Bolnica na

U smeru ka Mišeluku, linija 19 saobraća pored nove zgrade RTV-a, ulazi u krug ustanove, nakon čega produžava do bolnice na Mišeluku.

U suprotnom smeru autobusi prolaze istom trasom. Na novoj trasi koriste dva postojeća stajališta, u smeru prema Mišeluku stajalište “Petlja Mišeluk/Tunel” i “Kamenički put/RTV”, dok je u smeru prema Železničkoj stanici otvoreno novo stajalište “Okretnica/RTV Novi Sad”.

Kako je saopštio gradski prevoznik od danas i linija 9A ima novo početno i završno stajalište, “Put Novi Sad-Ruma-Alibegovac”. Ovo stajalište nalazi se u ulici Račkog 139a, kod prodavnice.

Trasa linije 9A ostaje nepromenjena, dok će okretnica kod bolnice na Mišeluku biti prolazno stajalište.

Takođe, od danas su uvedene i tri varijacije trase na liniji 1.

Osnovna trasa autobusa na liniji 1 saobraća do okretnice na Bulevaru Evrope, bez slovne oznake u redu vožnje, trasa 1GL, Gornje livade, saobraća do okretnice “Mikom” u Ulici profesora Grčića i trasa 1J saobraća do Jegričke ulice, preko auto-puta.

Raspored polazaka ostaje neizmenjen, s tim da su u varijaciji Jegrička (1J) polasci koji su pripadali varijacijama do “Elnosa”, “Transportkomerca” i “Mlinoservisa”, “Elnosa i Mlinoservisa”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.