JGSP NS: Izmena trasa autobusa u Veterniku

VIDEO K9: Zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici vojvode Bojovića u Veterniku autobusima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad koji saobraćaju ovom ulicom privremeno su izmenjene trase kretanja.

0
54

Od danas autobusi na linijama 51A, 51B i 52 privremeno saobraćaju izmenjenom trasom zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici vojvode Bojovića u Veterniku.

LINIJE 51A, 52:
Iz Novog Sada ka Veterniku, kretaće se redovnom trasom do kružnog toka u Veterniku, a zatim na 2. izlazu dalje Ulicom kralja Aleksandra do Školske ulice  koja je ujedno i završno-polazno stajalište.

LINIJA 51B:
Iz Novog Sada ka Veterniku kretaće se redovnom trasom do ulaza u Veternik, zatim ulicom kralja Petra I  do kružnog toka, pa na 1. izlazu ulicom kralja Aleksandra do Školske ulice.

LINIJE 51B, 52:
Iz Veternika ka Novom Sadu saobraćaju redovnom trasom od Školske ulice, zatim kružnim tokom, pa nastavljaju Novosadskim putem i dalje redovnom trasom za Novi Sad.

LINIJA 51A:
Iz Veternika ka Novom Sadu saobraća redovnom trasom od Školske ulice, zatim preko kružnog toka dalje ulicom kralja Petra i preko Sajlova, dalje nastavljaju redovnom trasom za Novi Sad.

Na polascima iz Novog Sada autobusi na ovim linijama koriste privremeno autobusko stajalište u Ulici kralja Aleksandra kod broja 4.

Radovi na ovoj deonici trebalo bi da budu završeni do ponedeljka, 20. marta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.