JGSP NS: Autobusi ka Temerinu i Gospođincima menjaju trasu

Trasa autobusa GSP na liniji broj 32 (Novi Sad-Temerin) i 33 (Novi Sad-Gospođinci) biće od ponedeljka, 27. novembra privremeno izmenjena.

0
51

Autobusi u smeru iz Novog Sada do Rimskih šančeva saobraćaće redovnom trasom, skretaće levo kod Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, zatim će nastavljati pravo do međunarodnog puta gde će skretati desno i produžavati pravo do Siriga.

Na ulasku u Sirig (kod benzinske stanice) autobusi će skretati desno na siriški put i saobraćati do Temerina, dolaskom u mesto skretaće levo u Novosadsku ulicu na redovnu trasu kretanja do okretnice u Temerinu, odnosno nastavljati prema Gospođincima (linija 33).

Iz JGSP “Novi Sad” navode da će autobusi, čim se za to steknu uslovi, kroz Temerin saobraćati alternatinom trasom kroz Ulicu Narodnog fornta, dok će povratak na redovnu trasu biti omogućen nakon završetka radova. O svim izmenama na trasi, putnici će biti blagovremeno obavešteni.

Zbog nemogućnosti prolaska autobusa kroz Bački Jarak i potrebe da ovo mesto ima prevoznu ponudu, na relaciji Bački Jarak-Novi Sad i Novi Sad-Bački Jarak (od osnovne škole) autobusi će saobraćati na sledećim polascima:

Navedeni polasci u redovnom saobraćaju idu do Temerina, dok u privremenom režimu neće saobraćati do tog mesta, nego isključivo do Bačkog jarka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.