JGSP Novi Sad: Red vožnje tokom praznika

VIDEO K9: Pred nama su praznični dani, prvi, drugi i 3. januar, tokom kojih će u javnim preduzećima raditi samo oni koji to moraju, prema prazničnom radnom vremenu.

0
48

Pred nama je doček Nove godine i praznični period tokom kojeg će, kao i svake godine, biti izmenjeno radno vreme javnih preduzeća.

Tako će pijace u Novom Sadu 2, 3. i 7. januara raditi prema nedeljnom radnom vremenu, od 6 do 14 sati, dok će u subotu, 1. januara, biti neradni dan.

Autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad će prvog, drugog i trećeg januara autobusi saobraćati prema rasporedu vožnje od nedelje, s tim što u subotu neće saobraćati linije 5N, 17 i 20, u nedelju linija 20 i u ponedeljak linija 5N.

U petak, 7. januara važiće red vožnje za nedelju, a linije 5N, 17 i 20 neće saobraćati.

Tokom novogodišnje noći vozni kapaciteti biće pojačani zglobnim autobusima na linijama 18A i 18B (noćne linije), na prigradskim polascima u 1:15 sati prema Kovilju, Begeču i Stepanovićevu, kao i na međumesnim linijama za Beočin u 1 sat i Temerin u 1:15 sati iza ponoći.

Poslednjeg dana ove godine, 31. decembra, radno vreme kioska GSP-a u Šafarikovoj i Futoškoj ulici, na platou ispred Železničke stanice i na Bulevaru Jovana Dučića od 6 do 20 sati, dok će na Limanu kiosk raditi od 6 do 13 sati.

Prodajna mesta neće biti otvorena 1, 2, 3. i 7. januara.

Šalteri za izradu karticca na Međunarodnoj autobuskoj stanici neće raditi 1, 2, 3. i 7. januara, a biće otvoreni 4, 5. i 6. januara od 7 do 15 časova.

Javno komunalno preduzeće Parking servis neće naplaćivati parkiranje od subote do ponedeljka, kao ni na Božić 7. januara, dok će “pauk” služba dežurati tokom praznika u saradnji sa saobraćajnom policijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.