JGSP Novi Sad: Gradski prevoz redukovan zbog velikog broja vozača na bolovanju

Od danas je redukovan prevoz Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća Novi Sad na pojedinim gradskim linijama, zbog velikog broja vozača koji su na bolovanju, saopšteno je iz ovog preduzeća.

0
115

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, JGSP “Novi Sad” je primoran da od 26. januara na dnevnom nivou otkaže pojedine polaske na GRADSKIM linijama, saopšteno je iz ovog preduzeća iz kojeg građane mole za razumevanje za ovu situaciju.

Putnici se o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici red vožnje ( www.gspns.rs/red-voznje/gradski ), gde će biti označeni polasci koji neće saobraćati.

Iz JGSP predlažu korisnicima i da koriste NSmart aplikaciju za mobilne telefone, koja je precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište, kao i o tome u koje vreme na odabranom stajalištu mogu da očekuju nailazak autobusa na željenoj liniji.

Aplikacija NSmart je jednostavna za upotrebu i može besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.