JGSP: Izmena trasa linija koje prolaze kroz Petrovaradin

Od 4. do 8. jula biće izmenjene trase pojedinim linijama autobusa JGSP-a koje prolaze kroz Petrovaradin, saopšteno je iz tog preduzeća.

87

Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od 4. do 7. jula u periodu od 17 do 6 časova, a 8. jula do 11 časova.

Zbog zatvaranja za saobraća Beogradske ulice u Petrovaradinu, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 (oba smera)

Umesto Beogradskom i dela Preradovićeve ulice, autobusi će saobraćati Kameničkim putem i Ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Keju Skojevaca – nakon skretanja sa Kameničkog puta.

Linija 69 (oba smera)

Umesto Beogradske ulice, dela ulica Preradovićeve i Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca, nakon skretanja sa Kameničkog puta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.